Cautare

3806 de rezultate pentru "dezvoltare personala" (3.15 secunde)
El urmareste sa creeze o "punte" intre cele doua tari, cu scopul de a sprijini regiunile de granita in rezolvarea problemelor similare de dezvoltare, prin colaborare si promovarea unor solutii comune.
Criza va afecta toate tarile in curs de dezvoltare in urmatorii doi ani, prin diminuarea nivelurilor exporturilor, scaderea preturilor, scaderea cererii pe pietele interne si remiteri scazute, se arata intr-un raport publicat, vineri, de Banca Mondiala (BM) si Fondul Monetar International (FMI).
Sa ajunga toate tarile la un anumit nivel de dezvoltare. ... La cine ne raportam Topul primelor trei tari din UE dupa nivelul de dezvoltare nu s-a schimbat odata cu criza si nici urmatoarele tari din esalonul doi nu si-au pierdut pozitia in clasament:
Oamenii de afaceri din Oltenia au inceput sa se asocieze pentru a adopta strategii comune de dezvoltare si promovare.
'Miercuri, 20 octombrie a.c., am luat parte la dezbaterea organizata de "Grupul de Initiativa Ecologica si Dezvoltare Durabila"-GIEDD impreuna cu Primaria orasului Cernavoda, pe tema : ... Parte a strategiilor Uniunii Europene de dezvoltare durabila".
In caietul de sarcini al licitatiei pentru elaborarea studiului se arata ca, la nivelul Bucurestiului, se manifesta o "lipsa de viziune in dezvoltare la scara teritoriala, conectivitate redusa cu teritoriul national si international", existand totodata o "lipsa a participarii si a cooperarii pe proiecte/programe locale de dezvoltare intre diversele entitati administrativ teritoriale".
In urmatorii ani, Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia ar putea sa cunoasca o dezvoltare semnificativa, mai ales ca in prezent se situeaza pe locul I la nivel national in atragerea de fonduri europene.
Intr-un mediu economic dur, aceste cifre pozitive sunt rezultatul cresterii la nivel mondial a investitiilor in productie, cercetare, dezvoltare si asistenta pentru clienti, combinate cu un portofoliu de produse ce se remarca prin inovatie continua.
Agricultura si energia reprezinta motoarele de dezvoltare ale Romaniei Premierul Victor Ponta a declarat sambata, fiind prezent la Targul Indagro, ca agricultura si energia reprezinta cu adevarat o sansa "foarte mare" pentru Romania, fiind in opinia lui motoarele de dezvoltare ale tarii.
In prezent Romania are 15 poli de dezvoltare urbana, 8 poli de crestere, 50 de parcuri industriale si tehnologice, 40 poli de competitivitate si clustere in IT si comunicatii, auto, electronica, energie regenerabila, textile, electrotehnica, turism, industrie alimentara, mobila, aviatie, industrii creative, sisteme de automatizari.
"E mai bine sa folositi relatia directa, de la un guvern la celalalt guvern" China Communications Construction Ltd., una din cele mai mari firme de infrastructura de transport din China, asteapta invitatia Guvernului Romaniei de a incepe procedura de dialog competitiv pentru constructia autostrazii Pitesti-Craiova, a declarat directorul de dezvoltare al companiei, Hu Bin.
Orientarea prioritara a unei tari pe problematica fundamentala a infrastructurii are in vedere pe de o parte, importanta semnificativa pentru sistemul economic national, iar pe de alta parte faptul ca aceasta reflecta nivelul de dezvoltare si bunastare al unei natiuni.
- In ambele piete, grupul Auto Schunn a inregistrat cresteri ca efect atat al influentei factorilor de piata, dar si desigur a strategiei de dezvoltare a grupului Schunn International.
Intel a ajuns la 350 angajati, dupa ce a finalizat un centru de cercetare-dezvoltare Intel a ajuns la aproximativ 350 de angajati in Romania, de la 10 in urma cu doi ani, evolutie sustinuta si de finalizarea centrului de cercetare si dezvoltare in domeniul aplicatiilor software, a carui dezvoltare a inceput in noiembrie 2010 si a necesitat investitii de cateva milioane de euro.
Progrese in cercetare si in dezvoltare In anul 2013, linia de cercetare si dezvoltare a Diviziei de Farmaceutice a Grupului Roche a inregistrat progrese deosebite mai ales in domeniul oncologiei, oftalmologiei si bolilor autoimune.
Autismul este o tulburare de dezvoltare considerata drept una dintre cele mai severe tulburari neuropsihiatrice ale copilariei. Aceste tulburari prezinta o larga varietate de manifestari, presupuse a fi rezultatul unor disfunctionalitati de dezvoltare ale sistemului nervos central sau genetice.
Reforma administratiei publice reprezinta o prioritate de prim ordin a tarii noastre din perspectiva necesitatilor reale de dezvoltare ale societatii romanesti, care reclama servicii publice tot mai performante si competitive, inclusiv prin prisma raportului calitate / cost, in paralel cu sporirea transparentei si mai buna lor adaptare la cerintele cetatenilor.
In contextul recentei aprobari, de catre Guvernul Romaniei, a Strategiei de Dezvoltare Teritoriala a Romaniei, evenimentul a reprezentat un nou pas de consolidare a colaborarii dintre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) si principalele categorii de parteneri nationali implicati in dezvoltarea in profil teritorial a Romaniei, prezenti la eveniment.
Astfel, vom realiza o linie de monorail - tramvai suspendat si material rulant (80 tramvaie suspendate), o ruta Bucuresti - Magurele si Bucuresti Centura in Zona de Nord spre Ploiesti, a spus primarul in cadrul seminarului Impreuna pentru dezvoltare durabila - Dezvoltarea regiunii Bucuresti-Ilfov, organizat de Departamentul de Dezvoltare Durabila al Secretariatului General al Guvernului.
Iata ca pe 17 octombrie 2019, acelasi TTSA a uimit media anuntand ca a semnat un contract, de 26 de pagini, de cooperare in cercetare si dezvoltare cu Pentagonul, mai exact cu Comandamentul de Dezvoltare a Capabilitatilor Combatante a Armatei Statelor Unite (in special cu Centrul de Sisteme de Vehicule de Teren) pentru studierea si exploatarea unor materiale presupus recuperate din OZN-uri.
google-analytics.com